Termeni Și Condiții

Pentru a utiliza serviciile oferite de Betano România, utilizatorii trebuie să accepte și să respecte termenii și condițiile companiei. Acești termeni și condiții sunt concepuți pentru a proteja atât utilizatorii, cât și compania, și trebuie citiți cu atenție înainte de a utiliza serviciile platformei.

betano

Pentru termenii și condițiile de bază, vă rugăm să faceți următoarele:

 1. Găsiți fila „Termeni și Condiții” în stânga jos;
 2. Accesați secțiunea care vă interesează.

Pe pagină veți găsi multe file diferite. Acestea includ, de exemplu:

 1. General;
 2. Reguli;
 3. Bonusuri;
 4. Și altele.

Bonusuri Și Promoții

Betano România oferă utilizatorilor săi o gamă largă de bonusuri și promoții, inclusiv bonusuri de înscriere, bonusuri de depozit și promoții speciale pentru evenimente sportive majore. Înainte de a accepta un bonus sau o promoție, utilizatorii trebuie să citească cu atenție termenii și condițiile asociate acestora.

Bonus/promoție Termeni și condiții
Bonus de bun venit pentru pariuri sportive Utilizatorii trebuie să efectueze o primă depunere de cel puțin 50 RON și să parieze suma depusă cel puțin o dată la cote de cel puțin 1.50. Bonusul constă într-un pariu gratuit în valoare de 100% din suma depusă, până la un maxim de 500 RON.
Bonus de depunere pentru casino Utilizatorii trebuie să efectueze o depunere de cel puțin 50 RON și să joace suma depusă cel puțin o dată la jocurile de cazinou. Bonusul constă într-un de 100% din suma depusă, până la un maxim de 1.000 RON.
Promoție pentru evenimente sportive majore Utilizatorii trebuie să plaseze un pariu de cel puțin 50 RON pe un eveniment sportiv major și să respecte anumite condiții specifice evenimentului. Promoția poate consta într-un pariu gratuit, o reducere a cotelor sau alte beneficii.

Politici De Confidențialitate Betano

Compania utilizează datele personale ale utilizatorilor pentru a oferi servicii personalizate și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor. În tabelul de mai jos sunt prezentate câteva exemple de date personale colectate de Betano România, precum și modul în care acestea sunt utilizate.

Date personale colectate Utilizare
Nume și prenume Identificarea utilizatorilor și personalizarea serviciilor
Adresă de e-mail Comunicarea cu utilizatorii și oferirea de informații despre servicii
Număr de telefon Comunicarea cu utilizatorii și oferirea de suport pentru clienți
Date de identificare Verificarea identității utilizatorilor și prevenirea fraudării conturilor

Utilizatorii pot solicita accesul la datele personale colectate de Betano România și pot solicita modificarea sau ștergerea acestora în conformitate cu legislația aplicabilă.

Utilizatorii trebuie să respecte acești termeni și condiții pentru a utiliza serviciile Betano România și pentru a se bucura de o experiență de joc sigură și responsabilă.

Vă rugăm să rețineți că termenii și condițiile sunt publicate în mai multe limbi, inclusiv:

 • Română;
 • Engleză.

În cazul oricărei discrepanțe, versiunea în limba engleză poate oferi clarificări.

Depuneri Și Retrageri

Betano România oferă o varietate de opțiuni de depunere și retragere pentru utilizatorii săi. Aceste opțiuni includ cardurile de credit și debit, portofelele electronice și transferurile bancare.

Mai jos sunt limitele pentru metodele de plată populare:

 • Card de credit/debit: 20 — 10.000 RON;
 • Portofel electronic: 20 — 10.000 RON;
 • Transfer bancar: 100 — 10.000 RON.

Utilizatorii trebuie să țină cont de faptul că Betano România poate solicita documente suplimentare pentru a verifica identitatea utilizatorilor și a preveni fraudarea conturilor.