Informație Despre Companie

Betano este o companie de jocuri de noroc online care vine cu o grămadă de opțiuni de pariere și jocuri cazino. Compania a fost înființată în anul 2013 și este deținută de Kaizen Gaming, o companie cu sediul Grecia. Aceasta oferă servicii de pariuri și jocuri de cazinou în conformitate cu standardele de siguranță și securitate ale industriei.

betano

Securitatea Companiei

În prezent, Betano operează în mai multe țări din Europa, inclusiv România, Germania, Portugalia și Brazilia. Compania are o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul jocurilor de noroc și angajează să ofere o experiență TOP de pariuri și jocuri de noroc.

Credibilitatea platformei poate fi ușor confirmată:

 • Dacă vă uitați în partea de jos a site-ului Betano România, veți vedea logo-urile agențiilor de testare de terță parte, cum ar fi eCOGRA;
 • Betano colaborează cu auditori independenți pentru a se asigura că jocurile sale sunt corecte și imparțiale;
 • Agenția este licențiată și reglementată de Autoritatea de Jocuri Noroc din Malta și de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România.

Astfel, putem spune că site-ul este complet sigur de utilizat. Nu vă fură informațiile personale și oferă servicii licențiate.

Diferența Față De Alte Site-uri

Betano este unul dintre site-urile preferate de jocuri de cazino și pariuri sportive din România. Site-ul diferă de concurenți prin o serie de caracteristici, precum:

 • Mai multe de opțiuni de pariere;
 • Mai multe jocuri casino;
 • Serviciul suport clienți 24/7, bine documentat;
 • Parteneriate cu cluburi de fotbal importante din România, cum ar fi FCSB și CFR Cluj.

Tabelul de mai jos prezintă caracteristicile distinctive ale site-ului:

Opțiuni de pariere Bonusuri și promoții Opțiuni de plată
Bet Builder (combină mai multe piețe la un loc), Pariu în sistem, Pariuri speciale Promoții zilnice și săptămânale, bonus de bun venit până la 1000 ron, premii zilnice în bani cash Apple Pay, Paysafecard, Visa/Master, Selfpay, Skrill, Revolut

Betano oferă mai multe jocuri de noroc în comparație cu alte companii, având și jocurile sale exclusive. Aceste date sunt prezentate în tabel:

Categorie de jocuri Numărul de jocuri
Păcănele 150+
Jocuri de masă 100+
Cazinou live 50+
Jocuri cu jackpot-uri 20+
Poker video 10+

Agenției Betano îi pasă de experiența de joc a noilor veniți în lumea jocurilor de noroc. Pe site puteți găsi ghiduri scurte care vorbesc despre:

 1. Pariuri sportive;
 2. Jocuri de cazinou;
 3. Pariuri virtuale;
 4. Loto;
 5. Utilizarea aplicației.

Cazinoul și-a dezvoltat propria aplicație, care este disponibilă pentru utilizatorii de dispozitive Android și iOS. Este disponibilă și o versiune actualizată a site-ului.

​​Betano își merită poziția de top în industrie, bazându-se pe faptul că vine cu opțiuni de pariere sportive exclusive și un număr mare de jocuri de noroc. Indiferent de nivelul de experiență al jucătorului, acesta se va simți confortabil, nu doar datorită disponibilității imense de opțiuni și funcționalități, dar și datorită serviciului de asistență calitativ. Compania susține jocul responsabil și folosește ultimele tehnologii pentru a își proteja clienții.

Istoria Companiei

Betano a avut o dezvoltare rapidă pe piața românească de jocuri noroc online.

 1. În 2019, Betano a înregistrat o creștere de 70% a veniturilor în România, ceea ce a a adus compania în fruntea platformelor jocuri noroc online locale.
 2. A fost numită „Cea mai bună platformă de pariuri sportive online” la Gala Premiilor EGR Operator Awards 2019.

Betano este o companie care se concentrează pe inovație și îmbunătățirea continuă a serviciilor sale, astfel ca jucătorii să fie mereu la curent cu cele mai bune oferte pe piață, atât din punct de vedere tehnic, cât și din perspectiva ofertelor.