Joc Responsabil

Site-ul web Betano insistă întotdeauna pe consumul sănătos de jocuri de noroc, fără dependență. De aceea, platforma oferă o întreagă secțiune despre utilizarea responsabilă a jocurilor de noroc.

betano

Compania este conștientă de importanța protejării jucătorilor și se angajează să ofere suport și resurse adecvate pentru prevenirea jocului compulsiv și pentru încurajarea comportamentului responsabil prin:.

 • Promovarea unui mediu de joc sigur și sănătos;
 • Oferirea de instrumente și opțiuni pentru limitarea jocului compulsiv;
 • Informații și resurse despre semnele de avertizare ale jocului compulsiv;
 • Susținerea utilizatorilor în căutarea ajutorului profesional.

Tabel: Instrumente de joc responsabil disponibile pe Betano România

Instrument Descriere
Autoexcludere Permite jucătorilor să solicite autoexcluderea din platformă pentru o perioadă determinată.
Limitări financiare Utilizatorii pot stabili limite pentru depozite și pariuri pentru a controla bugetul de joc.
Pauză temporară Opțiunea de a solicita o perioadă de pauză temporară în care contul jucătorului este inactiv.

Pe Betano.ro puteți accesa istoricul complet al tranzacțiilor efectuate în contul de jucător. Acest lucru vă permite să monitorizați și să urmăriți cheltuielile și plățile efectuate în jocuri.

Autotestare

Site-ul oferă opțiunea de a face un test pentru a înțelege dacă o persoană are o dependență de jocuri de noroc. De exemplu, trebuie să răspundeți la următoarele întrebări:

 1. De cât timp te joci?
 2. Împrumuți bani pentru a pune un pariu?
 3. Și multe altele.

Betano oferă opțiunea de autoexcludere pentru utilizatorii care doresc să își suspende temporar contul. Aceasta este o măsură de precauție puternică în cazul în care simțiți că jocul vă afectează negativ viața personală sau financiară. Autoexcluderea poate fi setată pentru o perioadă de timp specifică sau poate fi permanentă.

Următoarele sfaturi pot fi găsite pe site:

 1. Joacă doar pentru distracție;
 2. Nu pariați;
 3. Dacă este necesar, contactați organizațiile care ajută la combaterea dependenței;
 4. Și multe altele.

Dacă simțiți că nu dețineți controlul, stabiliți limite. Instrucțiunea este indicată în tabel.

Acțiune Descriere
Găsiți secțiunea de „Profil” Profilul ar trebui să aibă o secțiune „Limite”. Apăsați pe el.
Stabiliți limite financiare Stabiliți cât puteți cheltui pe zi, săptămână și lună.
Solicitați autoexcluderea dacă este necesar. Dacă nu vă descurcați cu dependența de jocuri de noroc, căutați opțiunea de auto-excludere. Setați cât timp nu veți juca.

Joc Responsabil Și Suport

Betano.ro oferă o secțiune dedicată jocului responsabil, care conține informații și sfaturi despre jocul sănătos și prevenirea comportamentului compulsiv de pariere. Această secțiune oferă, de asemenea, link-uri către organizații specializate și linii de ajutor pentru jocul compulsiv.

Echipa de suport Betano este disponibilă 24/7 pentru a oferi asistență și răspunsuri la întrebările utilizatorilor. Puteți contacta serviciul de suport prin chat live, e-mail sau telefon pentru orice preocupări sau neclarități legate de jocul responsabil.

În secțiunea de jocuri de noroc responsabile, puteți găsi link-uri către organizații care ajută la combaterea dependenței:

Prin furnizarea de instrumente și resurse adecvate, platforma își asumă responsabilitatea de a promova jocul sănătos și de a preveni comportamentul compulsiv. Utilizatorii sunt încurajați să utilizeze aceste instrumente și să caute ajutor profesional în cazul în care au nevoie.